Barclays, Premier League ile olan sponsorluk anlaşmasını yeniledi.
Barclays, Premier League ile olan sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yeni anlaşmaya göre İngiliz futbolu 2010 yılına kadar bu finans grubunun desteğiyle yoluna devam edecek. Anlaşmanın sunduğu küresel sponsorluk hakları çerçevesinde Barclays’in logosu, sezon öncesi bir turnuva olan Premier League Asya Kupası’nda kullanılacak.
Şirket Başkanı Bob Diamond anlaşmaya ilgili şunları söyledi: “Dünyanın en iyi ligine sponsor olmayı büyük bir yatırım olarak görüyorum. Hepimiz İngiltere’de Barclays Preimer League tutkusuna kapılmıştık fakat bu yeni anlaşmayla Avrupa’nın geri kalanında ve Asya’da da varlığımızı ve tutkumuzu hissettireceğiz.”
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.