Avrupa Başkanlığı yapan Kılıç, üçüncü kez Dünya Genel Sekreterliği’ne seçildi.
İki yılda bir üst yönetimini seçen IAA üyeleri bir kez daha Pınar Kılıç’ı dünya genel sekreteri seçti. Daha önce de 4 yıl Avrupa Başkanlığı yapan Kılıç, üçüncü kez Dünya Genel Sekreterliği’ne seçildi.
Dünyada, bünyesinde hem reklamveren, hem iletişim ajansları hem de medya kuruluşlarını barındıran tek kuruluş olan Uluslararası Reklamcılık Derneği (International Advertising Association’ın – IAA) yeni dönem seçimleri 18 Mart 2006’da Dubai’de yapıldı. Dünyada, Birleşmiş Milletler ve Avrupa Birliği tarafından iletişim konusunda kabul edilmiş en önemli sektör örgütlenmesi olan IAA, 40. Dünya Kongresi ile eş zamanlı olarak yeni yönetimini belirledi.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.