Yeni reklam 7 yılda yaşanan büyümeyi gözler önüne seriyor.
Türkiye’nin öncü düşük maliyetli havayolu Pegasus Hava Yolları, yeni imaj reklamı ile kurulduğu Kasım 2005 tarihinden bu yana, kendisini üst üste 2 yıl ‘Avrupa’nın en hızlı büyüyen havayolu’ unvanına taşıyan süreci ve başarılı sonuçlarını kamuoyu ile paylaşıyor.
Rafineri Reklam Ajansı tarafından hazırlanan 54 saniyelik reklam filminde, Pegasus’un 28 ülkede toplam 70 noktaya ulaşan uçuş ağı, Haziran ayı sonunda 44 uçağa ulaşacak uçak filosunu ve Airbus’a verdiği 100 uçaklık siparişi detaylarla sergileniyor.
Markanın yeni reklam filmi; internet, TV, sinema, radyo, outdoor ve gazete-dergi reklamlarıyla desteklenecek.
Reklamveren: Pegasus Hava Yolları
Reklamveren Temsilcisi: Onur Dedeköylü, Sibel Yaman Kavuklu, Elif Yalt Başeski
Reklam Ajansı: Rafineri
Kreatif Direktörler: Ayşe Bali, Ufuk Uslu
Kreatif Ekip: Can Erdoğan, Gökhan Özdemir, Faruk Terzi
Stratejik Planlama: Aslı Yorgancıoğlu, Ege Demirtaş
Müşteri İlişkileri: Ebru Halitağaoğlu, Erbek Onur
Prodüktör: Selen Tezol
Prodüksiyon Şirketi: Soda Film
Müşteri İlişkileri: Ebru Özcamgöz
Medya Ajansı: Vizeum
Prodüksiyon Şirketi: Soda Film
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.