Nuray Mert BirGün’den ayrıldı

BirGün’le yollarını ayıran yazarın yeni adresi belli oldu.

Nuray Mert BirGün’den ayrıldı

BirGün gazetesine geçtiğimiz yılın Kasım ayında Ece Temelkuran, Yıldırım Türker, Banu Güven ve Ahmet Şık gibi isimlerle birlikte geçiş yapan ve 11 Ocak 2013 tarihinden itibaren de gazetede köşe yazıları yayınlanan Nuray Mert adresini değiştirdi. Mert, Agatha Christie polisiyesinden esinlenerek kaleme aldığı ‘Şark Ekspresinde Siyaset’ başlıklı ilk yazısıyla beraber bugünden itibaren T24.com.tr yazarı.

Şimdiye dek Radikal, Hürriyet ve Milliyet gazetelerinde köşe yazarlığı yapan Nuray Mert, katı laiklik uygulamalarına ve asker vesayete karşı tutumuyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kaynak: Medyatava, Fotoğraf: centreforturkeystudies@flickr

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.