Dünyanın en değerli markalarından biri olan Coca-Colanın icra başkanlığı görevini yürüten Muhtar Kent 21-22 Kasım 2007 tarihlerinde Soysal tarafından 7ncisi düzenlenecek Perakende Günlerinde konuşma yapacak.

Dünyanın en değerli markalarından biri olan Coca-Colanın icra başkanlığı görevini yürüten Muhtar Kent 21-22 Kasım 2007 tarihlerinde Soysal tarafından 7ncisi düzenlenecek Perakende Günlerinde konuşma yapacak.
Muhtar Kent, uluslararası arenada çok önemli yere sahip Coca-Colanın en üst düzey yöneticisi olarak, perakende sektörü ile ilgili değerlendirmelerini katılımcılar ile paylaşacak.
Üzerinde Güneş Batmayan Bir Şirketi Yönetmek…
Türkiye için büyük gurur kaynağı olarak gösterilen ve dünyanın en büyük tüketim ürünleri sisteminin büyüme stratejilerini yöneten Muhtar Kent, perakende sektörü için ne gibi dersler çıkartılabilir sorusunu Perakende Günlerinde yanıtlayacak.
Başarılarla dolu kariyer yolculuğuna yirmi sekiz yıl önce Coca-Colada başlayan ve 2006da icra başkanlığı görevine atanan Muhtar Kent bu başarısının ardındaki temel sırları Perakende Günleri katılımcıları ile paylaşacak.
Muhtar Kent, yetmiş milyar dolar cirosu ve yediyüz bin çalışanı ile dünyanın en büyük şirketlerinden olan Coca-Colanın iki yüz farklı ülkede operasyonlarını yönetirken hangi zorluklar ile karşılaştığını ve nasıl üstesinden geldiğini anlatacak.
Türkiyenin en büyük konferansı olan ve perakende sektörünün nabzını tutan Perakende Günlerinin 7incisi, bu yıl 21-22 Kasım 2007 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenecek.
Bu yıl efsane futbolcu Pelenin katılımıyla gerçekleşecek Perakende Günleri, her yıl binlerce yöneticiyi biraraya getirerek büyük ilgi görmeye devam ediyor.
Here you'll find all collections you've created before.