Mindshare’e yeni global CEO

Mindshare Global CEO’su olarak görev alacak isim belli oldu.

Mindshare’e yeni global CEO

WPP’nin medya yatırım yönetim kuruluşu GroupM’in medya ajansı ağı Mindshare’de global CEO pozisyonuna Adam Gerhart atandı. 17 yıldır görev aldığı Mindshare’de halihazırda ABD CEO’luğunu üstlenen Gerhart, yeni görevine Ocak 2021 itibarıyla başlayacak. GroupM global yönetiminde de yer alacak olan Gerhart, Mindshare ABD CEO’luğuna yeni bir isim atanana kadar da mevcut görevini sürdürecek.

Atamayla ilgili değerlendirmesinde Adam Gerhart’ın Mindshare ekibi ve müşterilerine olan bağlılığını vurgulayan GroupM CEO’su Christian Juhl, hem Mindshare’in hem de dünya genelindeki müşterilerinin başarılarındaki çok önemli pay sahibi olarak nitelendirdiği Gerhart’ın Mindshare’e liderlik etmek için doğru isim olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz aylarda “şirketin davranış kurallarını açıkça ihlal ettiği gerekçesiyle” dönemin Mindshare Global CEO’su Nick Emery’nin görevine son verilmiş, global CEO sorumluluğunu GroupM CEO’su Christian Juhl geçici olarak devralmıştı.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.