Londra’da faaliyet gösteren online market uygulaması Zoom by Ocado, çok hızlı teslimat vaadini meyve ve sebzelerin kask taktığı reklam kampanyasıyla gösteriyor.
St. Luke’s imzalı kampanyanın filminde mısırdan bibere, ananastan üzüme kasklı meyve ve sebzeler hızla teslimat adreslerine ilerlerken, uygulamanın ürün çeşitliliğine de vurgu yapılıyor.
Ocado’nun geniş ürün yelpazesinin kampanyaya esprili bir karakter eklemek için ideal bir fırsat sunduğunu söyleyen St. Luke’s CCO’su Alan Young, ürünlere kask ekleme şeklindeki mizahi tasvirin ve kafiyelerin, sunulan yeni hizmete hatırlanabilirlik ve insani bağ katmasını umduklarını belirtiyor.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.