Brand Week Istanbul 2025: Markaların geleceğini şekillendiren araştırma ve raporlar MediaCat, 07.01.2026
Tasarım Macar tasarımcıdan konsept banknotlar Banknotlar Avrupa’nın biyolojik çeşitliliğini gözler önüne seriyor.
Galeri Yurdaer Altıntaş için 80’inci yaş etkinlikleri Yurdaer’in öğrenci ve meslektaşlarından afişler.
Galeri Ünlü TV şovlarının kat planları İspanyol ressam Inaki Aliste Lizarralde tarafından oluşturulan çalışma, ünlü televizyon şovlarından kullanılan kat planlarını sergiliyor.
Galeri Kartondan dijital kameranı kendin yap “Craft Camera” adlı proje ile DIY (kendin yap) ekolüne bir de dijital kamera eklendi.
Global Jean-Paul Gaultier cüzdanlarda Fransız tasarımcı, Monnaie de Paris işbirliğiyle, Fransa’yı temsil eden 12 farklı 10 euro tasarladı.