Fiba Holding, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için hazırladığı, Atatürk’ün Samsun’a çıkarken attığı ilk adımdan ilham alan reklam filmini yayınladı.
Fiba Holding, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için hazırladığı reklam filminde, Atatürk’ün Samsun’a çıkarken attığı ilk adımdan ilham aldı.
19 Mayıs’ın pek çok kişi için yeni bir adım, bir cesaret anlamına geldiğini fakat Atatürk’ün Samsun yolculuğu için attığı ilk adımın hâlâ cesaret vermeye devam ettiğini hatırlatan marka, bu reklam filmiyle #HerAdımdaİzinde dedi. Reklam filminde yer alan görüntüler genç sanatçılar tarafından yapay zekâ ile oluşturulurken, filmin kreatif süreçlerini Mowo İstanbul, prodüksiyonunu ise JP Medya üstlendi.
Here you'll find all collections you've created before.