Henkel’e iki ödül birden

Henkel, ‘En İyi Şirketler Sıralaması 2007’ ve ‘Global 100: Dünyanın Sürdürülebilirlik Konusunda En İyi Firmaları’ değerlendirmelerinde iki ödül

Henkel’e iki ödül birden

Henkel, ‘En İyi Şirketler Sıralaması 2007’ ve ‘Global 100: Dünyanın Sürdürülebilirlik Konusunda En İyi Firmaları’ değerlendirmelerinde iki ödül kazandı.

Avrupa Kurumsal Sosyal Sorumluluk araştırmasında, Avrupa’nın en büyük 120 kurumu, insan kaynakları yönetimi, çevre yönetimi, kurumsal vatandaşlık ve finansal performans alanlarında, ‘En İyi Şirketler Sıralaması 2007’de değerlendirildiler. Düsseldorf – Henkel, aralarında Birleşmiş Milletler çevre programının eski yöneticisi Prof. Dr. Klaus Töpfer ve Nestlé’nin onursal başkanı Dr. Helmut Maucher de yer aldığı jüri tarafından ‘başarılı çalışan politikası ve kurumsal yönetişim ve karlılığına pozitif bir şekilde yansıyan gelecek odaklı ekolojik ve sosyal taahhütleri’ göz önünde bulundurularak ikinci seçildi.

Kanada merkezli Innovest Strategic Value Advisors tarafından yapılan “Global 100: Dünyanın Sürdürülebilirlik Konusunda En İyi Firmaları” değerlendirilmesinde Henkel, Kanadalı finansal danışmanlardan oluşan Innovest Strategic Value Advisors tarafından ilk 100 arasında gösterildi. Henkel Çamaşır ve Bakım Ürünleri Başkan Yardımcısı Dr. Friedrich Stara, ödül töreninde yaptığı konuşmada, sürdürülebilir gelişme konusundaki performansın pozitif değerlendirilmesinin, Henkel’in sürdürülebilirlik ve kurumsal sosyal sorumluluk alanındaki stratejinin paydaşları tarafından anlaşıldığını gösterdiğini dile getirdi ve Henkel teknolojileriyle topluma katkı sunmanın öncelikli amaçları arasında yer aldığını ifade etti.

İlgili İçerikler

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.