Etkinlik sektörün öncü tasarımcılarını ağırladı.
2017 yılından bu yana arayüz tasarımı ve kullanıcı deneyimi ekseninde dijital tasarım atölyeleri düzenleyen -99 design studio, tasarım ve marka ilişkisine değinen yeni etkinliği Good Design = Good Business’ı 20 Eylülde The Circle’da gerçekleştirdi.
Etkinliğe 80’den fazla tasarımcının yanı sıra Yemeksepeti, Kariyer.net, Turkcell, Vodafone, Fibabanka, Albayrak Medya gibi kurumlardan temsilciler de katıldı.
Etkinliğin ilk kısmında Gökçen Yılmaz duygusal tasarım konusuna değinerek, kullanıcıların duygularını tetikleyebilecek etkileşim ve tasarım yaklaşımlarının önemini anlattı. Flormar Online Pazarlama Müdürü Gökhan Özkan tasarım ve dönüşüm oranı arasındaki ilişkiyi Flormar’ın tasarımsal dönüşümü ve yeni uygulaması üzerinden değerlendirdi.
Bricks (minus) Blocks kullanıcı deneyimi aktivitesinde dört ayrı gruba bölünen katılımcılar, kısa süre içerisinde örnek müzik uygulamasıyla ilgili wireframe’ler ve kullanıcı odaklı çözümler üretmeye çalıştı.
Etkinliğin ikinci kısmında Koçtaş Dijital Kanallar Müdürü Ömer Tokuş mobil odaklı tasarım ve kullanıcı algısı sunumunda Koçtaş’ın geliştirmeleri ve yaklaşımlarıyla süreç tecrübelerini aktardı. -99 design studio Kreatif Direktörü Alaa Alnuaimi, ileri web uygulamaları, mobil uygulama ve mobil site arasındaki farklara değinerek, tasarımcıların dikkat etmeleri gereken önemli UI ipuçlarını anlattı.
Panel bölümünde ise Tasarım Mutfağı Kurucuları Arda Arıcan ve Orçun Kılıç, -99 design studio ekibinden Muhannad Helvacı ve Gökçen Yılmaz’la tasarım dünyasına yönelik açık oturum gerçekleştirdi.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.