Brand Week Istanbul 2025: Markaların geleceğini şekillendiren araştırma ve raporlar MediaCat, 07.01.2026
Haberler Altın Kelebek Ödülleri bu akşam sahiplerini buluyor Müzik ve Televizyon dünyasının en iyilerinin belirlendiği geleneksel Altın Kelebek TV Yıldızları Ödülleri, 39uncu yılını kutluyor
Haberler Hülya Avşar olmak, bugünün işini yarına bırakmamak demek Yeni yayın döneminde yine yoğun bir tempo ile çalışmaya devam eden, haftada üç gün televizyon programına çıkan ve uzun bir süredir de Pepsi reklamlarında boy gösteren Hülya Avşar, son dönem dergimizde yayınlanan araştırmalarda en başarılı yükseliş grafiğini çizen ünlü oldu.
Haberler Mart ayında iz bırakan olay, kişi ve kurumlar Medya Takip Merkezinin (MTM) her ay düzenli hazırladığı gündem raporunun Mart ayı sonuçları açıklandı.
Haberler Türk Telekom konkuru sonuçlandıTürk Telekom, yeni yaratıcı reklam ajansını belirlemek için açtığı konkuru sonuçlandırdı…
Haberler Turizm sektörü EMİTT’te buluştuDoğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’in 12. buluşması aralarında Kültür Bakanı Ertuğrul Günay’ın da bulunduğu
Haberler Uluslararası Marka Başvuruları 2006 raporu açıklandı Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı’nın (WIPO) yayınladığı Uluslararası Marka Başvuruları 2006 raporuna göre, Madrid Sistemine (uluslararası marka başvuru sistemi) göre yapılan başvurularda 2006da, 2005 yılına göre yüzde 12,2’lik artış yaşandı.
Haberler IBM – Ogilvyone işbirliği IBM ve doğrudan pazarlama ajansı OgilvyOne küçük ve orta boy işletmelere yönelik bir işbirliği başlattı.
Trendler Digiturk’ten kadınların televizyon izleme haritası Kadınlar eşlerini evde tutmak için Lig TV abonesi oluyor.