Dünyayı yeniden inşa etmek için biraz hayal gücü yeter

LEGO Group 30 yılın ardından yayınladığı ilk küresel imaj kampanyasında herkesi dünyayı yeniden inşa etmeye çağırıyor.

Dünyayı yeniden inşa etmek için biraz hayal gücü yeter

1932 yılından beri çocukları hayal güçlerini geliştirmeye teşvik eden Danimarka menşeli LEGO, 30 yıllık bir molanın ardından yeni küresel imaj kampanyasını yayınladı. Zeki bir tavşan ile bahtsız bir avcı arasındaki kovalamacanın resmedildiği yeni reklamıyla televizyon, internet ve sinemalarda boy gösterecek markanın bu geniş çaplı kampanyası Londra, Paris, Pekin, Mexico City, Berlin, San Francisco ve New York sokaklarında da devam edecek.

LEGO Group CMO’su Julia Goldin BETC ile LEGO Group arasındaki ilk proje olma ayrıcalığına sahip Rebuild the World hakkında “Rebuild the World hayal gücünün bizi ne denli uzağa götürebileceğini anlamayı ve çocuklardaki doğal yaratıcılığı kutlamayı amaçlıyor. Dünyanın dört bir yanındaki tüm çocukları büyürken bu yeteneklerini muhafaza etmeleri ve geliştirmeleri için teşvik etmek ve onlara bu uğurda yardımcı olmak istiyoruz. Bu kampanyayla her yaştan insanın LEGO ile sonsuz olasılıkta bir dünya yaratmak için yaratıcılığını serbest bırakmasına ilham vermek istiyoruz” yorumunda bulunurken LEGO Agency Kıdemli Başkan Yardımcısı Rémi Marcelli, kampanyayı şu sözlerle özetliyor:

“Rebuild the World bizim bugüne kadar hazırladığımız en tutkulu küresel imaj kampanyamız. Yetenekli LEGO Agency ekibimiz ile BETC Paris arasında mükemmel bir dengeyle gerçekleşen eşsiz bir işbirliğinin ürünü: Kampanya LEGO markasının gerçek, derin kökeninin yeni ve modern bir dışavurumu. Yarının sorumluluk sahibi yetişkinlerine ilham verme ve onları geliştirme görevimizin eğlenceli bir yorumu.”