John Lewis bu yıl Noel’i önceki yıllardan farklı bir motivasyonla kutluyor.
Noel döneminin heyecanla beklenen reklamverenlerinden John Lewis, bu yıl 25 Aralık’ı sevgiyi hediyeleşmenin önüne koyan bir reklam filmiyle karşılıyor.
COVID-19 nedeniyle sekiz John Lewis mağazasını ve dört Waitrose süpermarketini kapatarak toplamda 1.390 kişinin işine son veren John Lewis & Waitrose, bu sene hedef kitlesiyle buluşan Give a Little Love reklamıyla yaratacağı farkındalıkla FareShare ve Home-Start dernekleri için toplamda 4 milyon pound değerinde bağış toplamayı hedefliyor.
Birleşik Krallık’ta açıkla savaşan FareShare ve zor durumdaki ebeveynlere çocuklarını yetiştirebilmeleri için destek sunan Home-Start dernekleriyle yapılan işbirliği kapsamında mağazalarından halihazırda 1 milyon pound toplamayı başaran John Lewis & Waitrose’un müşteri deneyimi direktörü Peter Cross, kendilerini bu zorlu dönemde reklam filmi yayınlamaktan vazgeçmekten alıkoyan iki şey olduğunu söylüyor: Noel ruhunu yaşatmak ve işbirliği yaptıkları derneklerin, reklam filmiyle yaratılacak farkındalığın maddi yardımdan daha değerli olduğunu söylemesi.
Give a Little Love’ın bir reklam filminden çok daha fazlası olduğunu vurgulayan Cross, işin sadece Noel dönemini hedefleyen bir kampanya değil, yaşadıkları ve çalıştıkları yerlerde hatırı sayılır bir fark yaratacağını umdukları çok daha büyük bir inisiyatif olduğunu belirtiyor: “Bu, bugüne kadar hayata geçirdiğimiz en uzun soluklu ve en geniş ölçekli kampanya.”
adam&eveDDB imzası taşıyan iki dakikalık reklam filmi dokuz sanatçının elinden hayat bulan dokuz farklı vinyetten oluşuyor. Filmin müziğiyse Brit Award ödüllü Celeste imzası taşıyor.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.