Anne olduktan sonra ekranlardan uzaklaşan Bergüzar Korel, yeni bir diziyle dönüyor
Anne olduktan sonra ekranlardan uzaklaşan Bergüzar Korel, yeni bir diziyle dönüyor. Gold Yapım’ın sahibi Faruk Turgut ile el sıkışan Bergüzar Korel’e yeni dizisinde Bülent İnal eşlik edecek.
Korel dizide bir pavyon şarkıcısını canlandırırken; İnal ise, halde çalışan kabzımal rolüyle seyircinin karşısına çıkacak. Vatan gazetesinin haberine göre; Bursa ve Mudanya yöresinde çekilecek dizide kasabada yaşayan bir ailenin pavyon kadınına aşık olan oğlunun hikayesi anlatılıyor.
ŞAN DERSLERİ ALIYOR
Yeni proje için 1 hafta önce imza atan Bülent İnal ve Bergüzar Korel, projeden çok umutlu. Çekimleri ağustos ayında başlayacak olan ve eski Türk filmleri tadında çekilecek dizi için hazırlıklara başlayan Korel’in sesini geliştirmek için Levent Yüksel’den şan dersleri aldığı öğrenildi. Güzel oyuncu, canlandıracağı bu yeni karakterle birlikte şikayetçi olduğu Şehrazat karakterinden de kurtulmayı umuyor. Dizide Türk Sanat Müziği söyleyecek olan Korel’in kostümleri için terziler geceli gündüzlü çalışıyor. Bergüzar Korel geçen yıl nikah masasına oturduğu Halit Ergenç’ten Ali isminde bir bebek dünyaya getirmiş, ekranlara ara vermişti.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.