Haberler Sosyal medyanın gündeminde Survivor vardı The Netforkun sosyal medya rating sonuçlarına göre Survivor, yayına başladığı ilk hafta en çok konuşulan program olmayı başardı.
Haberler Dergilerden fiyat operasyonu Aktüel, Tempo, Haftalık dergileri son zamanlarda azalan reklamveren ilgisini arttırmak için aynı anda fiyat indirimine gitti.
Reklam & Yaratıcılık Erkin Koray Garanti reklamında Türk Rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray ilk kez bir reklam filmi için kamera karşısına geçti.
Trendler Peki ya siz arabanızı nasıl satıyorsunuz? Tasit.com da ilan servisleri rekabetine dâhil oluyor.
Global Bir dizi, bir yanlış anlaşılma, bir kriz Seinfeld dizisinin yeniden yayınlanmasını isteyen bir hayran ile NBC Entertainment arasındaki “yanlış anlaşılma” bir sosyal medya krizine dönüştü.
Haberler Ne kadar an’lıyoruz? Araştırma Zirvesi’nden bir gün önce Türkiye Araştırmacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Handan Esmer’leyiz.
Haberler Alamet Holistic’ten markalarına sevgilerle Ajans çalışanlarından markalarına Sevgililer Günü’nde aşk dolu bir mesaj.