MediaCat

Kitaplar

Konkur Nasıl Kazanılır ?

SATIN AL

Açıklama

KONKUR NASIL KAZANILIR?

Dünyaca ünlü reklamcı Jon Steel’ın yalnızca ikna sanatının anlatmakla kalmadığı, iş dünyasına hakim olan kötü iletişimin de çarelerini sunduğu kitabı Perfect Pitch, Konkur Nasıl Kazanılır? adıyla Türkçe’de. Kitap, tüm reklam profesyonellerinin ve iş dünyasında işi bir şekilde iknaya ve sunuma düşen herkesin kitaplığına girmeye aday. Eğer işiniz satışsa —bugünlerde kimin değil ki?— bu kitap sizeContinue reading “KONKUR NASIL KAZANILIR?”

KONKUR NASIL KAZANILIR?

Dünyaca ünlü reklamcı Jon Steel’ın yalnızca ikna sanatının anlatmakla kalmadığı, iş dünyasına hakim olan kötü iletişimin de çarelerini sunduğu kitabı Perfect Pitch, Konkur Nasıl Kazanılır? adıyla Türkçe’de. Kitap, tüm reklam profesyonellerinin ve iş dünyasında işi bir şekilde iknaya ve sunuma düşen herkesin kitaplığına girmeye aday.

Eğer işiniz satışsa —bugünlerde kimin değil ki?— bu kitap size de gerekli. İş çevreleri, Steel’i son dünyanın en iyi sunum mimarlarından biri olarak kabul ediyor. Kitabı yirmi yıllık deneyiminden damıttığı ikna ve sunum öğelerini okura sunuyor.
 

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.