MediaCat

İnternet planking hızında kaldığında

Avustralyalı Superloop’tan yavaş internetle yaşamak zorunda kalanları özgürlüğe kavuşturan kampanya.

Hızlı internet hizmetini yaratıcı ve eğlenceli bir şekilde vurgulamak isteyen Avustralyalı internet servis sağlayıcısı Superloop, yeni kampanyasında bir zamanların ünlü bir akımını, planking’i yeniden ekranlara taşıyor.

Leo Burnett Avustralya imzalı reklam filminde 2024 yılında interneti 2011 tadında yaşamaya devam edenler, evde ya da dışarıda hızları gereği planking akımını sürdürürken görülüyor. 2011’de sıkışıp kalanların özgürlüğe kavuştuğu eğlenceli filmin yönetmenliğini Gustav Sundström üstleniyor.

Avustralyalıların geçmişte kalmış internet hızları için yüksek rakamlar ödemek zorunda kaldıklarını ifade eden Superloop CMO’su Ben Colman, “Bunu, onları Superloop’a geçerek internet sağlayıcılarına karşı çıkmaları için bir fırsat olarak değerlendirmek istedik ve muzip bir yaklaşım seçtik” diyor.

Leo Burnett Avustralya Yardımcı Kreatif Direktörleri James Beswick ve Rowan Foxcroft ise “Milyonlarca insan hâlâ metaforik olarak eski planking zamanlarında sıkışıp kalmış durumda. Bu insanların ihtiyacı, Superloop’un onları modası geçmiş internetten kurtarması ve özgür bırakması” açıklamasında bulunuyor.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.