MediaCat

Jack&Jones 2024 Sonbahar/Kış koleksiyonunu tanıttı

Trend ve zamansız parçalardan oluşan 2024 Sonbahar/Kış koleksiyonunu piyasaya süren Jack&Jones, yeni koleksiyonun tanıtımını Kubilay Aka’nın kamera karşısına geçtiği yeni reklam filmiyle yapıyor.

Jack&Jones’un 2024 Sonbahar/Kış koleksiyonu mağazalardaki yerini aldı. Her tarza hitap eden parçalardan oluşan yeni koleksiyonuyla hem erkek hem kadın modaseverlerle buluşan Jack&Jones, yeni koleksiyonun tanıtımı için iki senedir beraber yol aldığı marka yüzü Kubilay Aka ile eğlenceli bir çekim gerçekleştirdi.

Denim markası olarak akıllarda yer kazanan Jack&Jones’un iddialı kadın koleksiyonu da gözleri üzerine çekiyor. Online kanallarda satışı mart ayında başlayan Jack&Jones Girls, Z Jenerasyonu’nun genç ve dinamik ruhunu yansıtan 2024 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda da rahatlık ve stili ön planda tutarken kadın giyime yön vermeye hazırlanıyor. Kasım ayında İngiltere Oxford Street’te kadın ve erkek giyim olarak ilk karma mağazasını açmaya hazırlanan markanın, kadın koleksiyonunun Türkiye mağazalarına gelişi de heyecanla bekleniyor.

Modern kesimler, kaliteli kumaşlar ve zamansız tasarımlar, özellikle gençlerin gardırobunda vazgeçilmez bir yere sahip olacak. Koleksiyonun tanıtımında kullanılan renkli ve neşeli tema, modanın herkes için eğlenceli bir deneyim olması gerektiğini vurguluyor. İzleyenler de Kubilay Aka ile eğlenceli bir serüvene dahil oluyor.

Her mevsimde modaya uygun ve zarif görünmenin anahtarı ve zevklerinizi yansıtmanın da en güzel yollarından biri de renk uyumunu yaratmak. Yaz sıcaklarının sona erdiği ve kış soğuklarının yaklaştığı sonbahar aylarında renk uyumu sağlamak için, mevsimin ruhunu yansıtan sonbahar renkleri arasından tercih yapılabilir. Koyu turuncu, hardal sarısı, koyu yeşil, bordo ve kahverengi gibi tonlar mevsimin doğasını yansıtan renkler arasında. Bu tonları doğal ve toprak tonlarıyla uyum içinde kombinleyerek hoş bir görünüme kavuşmak mümkün. Tercihlerinize uygun renklerle gardırobunuzu düzenleyerek her zaman şık olmanın keyfini çıkarabilir; eksik olduğunu fark ettiğiniz renkleri Jack&Jones 2024 Sonbahar/Kış koleksiyonu arasından seçerek tarzınızı güncel parçalarla yansıtabilirsiniz.

Koleksiyonun öne çıkanları

Bu sezonun öne çıkan parçaları arasında, erkek kategorisinde markanın ana noktası olan jean’lerin yanı sıra sportif ceketler, rahat kesimli sweatshirt’ler ve şıklığı ön planda tutan pantolonlar yer alıyor. Hem günlük kullanımda hem de özel davetlerde tercih edilebilecek bu tasarımlar, modaseverlerin stiline yön vermeye hazırlanıyor. Erkek modası söz konusu olduğunda, farklı seçeneklere ulaşmak ve kombin yapmak zorlayıcı görünebilir. Hep aynı kombinleri yapmak istemeyenler yıldız giysilerini farklı parçalarla eşleştirerek deneyebilir, tarzlarına uygun modeller üzerinden farklı seçeneklere bakabilir ve yeni sezon ile gardıroplarını çeşitli parçalarla doldurabilirler.

Jack&Jones 2024 Sonbahar/Kış koleksiyonu’nda kadınlar için de kokteylden kahve buluşmasına her ortama uygun parçalar mevcut. Kapsül parçalar, kendilerine zamansız bir gardırop yaratırken trendleri de kaçırmak istemeyenler için doğru seçim. İrem Yalçınkaya ile yapılan yeni sezon çekimleriyle hem trendlerini yakalayıp hem de zahmetsiz şıklığa erişebileceğiniz bir koleksiyon sizleri bekliyor.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.