MediaCat

İlacın adı doğa

WWF’ten doğanın ruh sağlığına katkılarını hatırlatan kampanya.

10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı günü vesilesiyle harekete geçen WWF, İngiltere’de Uncommon imzalı kampanyasında doğanın ruh sağlığı üzerindeki iyileştirici gücünü öne çıkarıyor.

Bir muayenehanedeymiş gibi açılan filmde ITV’nin This Morning programından Dr. Sara Kayat izleyicilerle doğrudan konuşarak reçetelerine günde 20 dakika doğa dozu yazıyor, ardından izleyiciler bir süreliğine doğal ilaçla baş başa bırakılıyor. Kampanya filmle birlikte açıkhavada bir dizi ilanla yürütülüyor.

WWF olarak görevlerinin doğayı yenilemek olduğunu ancak bu kampanyayla doğanın da bizi yenileyebileceğini hatırlatmak istediklerini söyleyen WWF Marka, Kampanyalar ve İletişim Direktörü Lisa Lee, “İster gökkuşağına bakın ister kuş seslerini dinleyin ya da su birikintisinde zıplayıp ayaklarınızı çamura bulayın; doğa kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Kaygıyı azalttığı ve ruh halinizi iyileştirmeye yardımcı olduğu kanıtlanmıştır” diyor.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.