MediaCat

Brand Week Istanbul’un onur konuğu belli oldu

12. Brand Week Istanbul’da onur konuğu olarak yer alacak isim açıklandı.

Brand Week Istanbul, bu yıl 4-8 Kasım tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde ilham verici paneller, eğitim programları, ödül törenleri ve daha fazlasıyla katılımcılarını bir araya getirmeye hazırlanıyor.

12’nci kez kapılarını açacak olan festival, bu yıl onur konuğu olarak sinema, tiyatro ve televizyon dünyasında birçok önemli işe imza atmış, usta komedyen Ata Demirer’i ağırlayacak. Demirer, 6 Kasım’da Inspiration Hall sahnesinde katılımcılarla buluşacak.

Kariyerinin başlarında Dormen Tiyatrosu’nda “Komik Para” adlı oyunda rol alan Ata Demirer, 1998 yılının şubat ayında “Tek Kişilik Dev Kadro” adlı oyunu ile Leman Kültür’de sahne aldı.

“Vizontele Tuuba”, “Neredesin Firuze” gibi filmlerde yer alan Ata Demirer’in senaristliğini ve başrolünü üstlendiği “Eyvah Eyvah” serisinin ikinci filmi, 10 gün içinde 1 milyon 842 bin 450 izleyiciyle ulaşarak bir rekora imza attı.

Demirer, gazino konseptini komedi ile birleştirerek bir komedi gazinosu formatı yarattığı “Ata Demirer Gazinosu” ile düzenli olarak sahne almaya devam ediyor.

İlgili İçerikler

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.