MediaCat

Aşırmalara karşı kilitli pizza kutusu

Domino’s Birleşik Krallık’tan pizzasını korumak isteyen öğrencilere destek.

Ev arkadaşıyla yaşamanın can sıkıcı yanlarından biri, mutfakta varlığından emin olunan yiyecekleri yerinde bulamamaktır. Domino’s ise İngiltere’de üniversitelerde yeni dönemin başlamasıyla birlikte tüm yiyecekler için olmasa da pizza aşırma sorununa kilitli pizza kutusuyla çözüm getirmeyi hedefliyor.

Kilitli pizza kutusu çözümünün arkasında yurtlarda kalan öğrencilerle gerçekleştirilen bir araştırma yer alıyor. Son 10 yıl içinde yurtta yaşamış 400 öğrencinin katıldığı çalışmaya göre, katılımcıların yüzde 65’i üniversitede geçirdikleri süre boyunca yiyeceklerinin çalındığını söylüyor. En çok çalınan ürünler listesinde yüzde 45’le süt ve yüzde 33’le ekmeğin ardından yüzde 18 ile kalan pizza dilimleri geliyor. Yiyecek aşırmaları tartışmaların en büyük nedenleri arasında ve öğrencilerin yaklaşık üçte biri yiyeceklerinin çalınacağı endişesi yaşıyor.

Domino’s’un kilitli pizza kutuları ise tüm bu sorunları şifre ve alarmla engelliyor. Artan pizza dilimlerini saklayan pizza kutusu şifreyle çalışıyor ve yanlış şifreleri alarmla karşılıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Domino’s Pizza (@dominos_uk)’in paylaştığı bir gönderi

Sınırlı sayıdaki özel kutuya sahip olmak isteyen öğrenciler dominosslicesecurity.co.uk adresinden şanslarını deneyebiliyor.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.