MediaCat

Aklınız başka yerde olsa da

Volkswagen’den güvenliği aklından hiç çıkarmadığını göstermenin eğlenceli bir yolu.

Volkswagen, IQ.DRIVE sürücü güvenliği teknolojisine sahip yeni Tiguan için yayınladığı reklam filminde aracın güvenlik özelliklerini renkli ve eğlenceli bir şekilde öne çıkarıyor.

Ogilvy Güney Afrika tarafından yaratılan kampanya, yan koltuğa yerleştirdiği büyük bir kutuyla bir adamın Tiguan ile çıktığı fantastik yolculuğu ekrana taşıyor. Tepede süzülen pembe bir balonun ardından yol boyu renkli görüntüler oluşurken, Volkswagen‘in güvenlik mesajı da tüm bu halüsinasyonların kaynağıyla birlikte ekrana geliyor.

Filmin yönetmeni Karien Cherry, “Zarif ve yumuşak tonda bir film yaratma fırsatına balıklama atladım. Bu, güçlü bir duygu ve gerçek bir görsel ustalıkla donatabileceğim bir şey. Karakter tasarımları, kurgu hızı, şarkının havası, performans ve kalite, hepsi kendinizi iyi ve rahat hissetmenizi sağlayan bir film yaratımında rol oynadı. Balonların ve piñata aracının püsküllerinin akışından sevimli robotun yıpranmış görünümüne ve mekanik hareketlerine, her parçanın bir rolü var” diyor.

Volkswagen Güney Afrika Pazarlama Başkanı Bridget Harpur ise, “Yaşadığımız bu dönemde dikkatimizi dağıtan çok şey var ve direksiyon başındayken hep yolu düşünmüyoruz. Bunu anlayabiliyoruz. IQ.DRIVE güvenlik sistemine sahip yeni Tiguan da bu nedenden ötürü hayat düşünülerek tasarlandı” yorumunda bulunuyor.

Ogilvy Güney Afrika, geçtiğimiz yıl IQ.DRIVE sürücü güvenliği teknolojisini kör noktaları aydınlatan BLACK 3.0 boyalı enstalasyonlarla öne çıkarmıştı.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.