MediaCat

FOMA Ödülleri’ne başvurular uzatıldı

Dude Table tarafından düzenlenen FOMA Ödülleri (Food Marketing Awards) için son başvuru tarihi 30 Eylül olarak güncellendi.

FOMA Ödülleri’ne başvurular uzatıldı

Gastronomi pazarlama ajansı Dude Table tarafından düzenlenen FOMA Ödülleri’ne son başvuru tarihi, yoğun istek üzerine ileriye alındı. Başvuruların kabul edileceği son tarihin 30 Eylül olarak güncellendiği organizasyon, bu yıl ilk kez gıda pazarlaması alanında yapılan çalışmaları ödüllendirmeye hazırlanıyor.

Kazananların ön eleme ve ana değerlendirme süreçlerinden sonra belirleneceği FOMA Ödülleri’nde her kategoriden üç kazanan seçilecek. Ödüller, Dude Table’ın kasım ayında organize edeceği ödül töreninde sahiplerini bulacak.

Restoran kategorisinin Kantar Insights ile ölçümleneceği FOMA Ödülleri’nde diğer üç kategorinin jürisinde yer alacak isimler şöyle:

Gıdanın Geleceği – Defne Tüysüzoğlu, Ayşin Işıkgece, Funda Güzelmeriç İnansal, Dilara Koçak, İrfan Donat, Kübra Yüzüncüyıl, Levent Kurnaz, Olcay Silahlı, Durukan Dudu, Duygu Özerson Elakdar, Müge Akgün, Deniz Sipahi, Volkan Aki, Aylin Gezgüç ve Ebru Köktürk Koralı.

Food Marketing Communications – Moshe Aelyon, Merve Akgül, Nejat Çiftçi, Çağla Gül, Hande Beceren, Ebru Erke, Cihan Kırımlı, Kayhan Dural, Güven Çelikkaya, Ercüment Büyükşener, Şule Şamlı, Elif Ergu, Pelin Özkan, Faris Seven, Ayçe Yalçın Eruncu ve Cengizhan Kocahan.

Food Design – Orhan Irmak, Beril Ateş, Erdem Akan, Mehmet Ateş, Pınar Hacırarifoğlu, Sibel Kutlusoy, Gaye Çevikel, Umay Çubukçu, Kerem Küçükgürel, Ezel Akay, Hakan Yılmaz, Gökçe Kırımlı ve Gamze Güven.

Kimler başvurabilir?

Gıda ve içecek alanında ürün ve hizmet geliştiren tüm ajans ve markaların pazarlama odaklı projeleri ile başvurabileceği FOMA Ödülleri’nde, başvuran markaların gıda ve içecek sektöründe hizmet vermesi zorunlu olmayacak. Global şirketlerin Türkiye pazarında yaptıkları projeler ile katılabilecekleri ödüllere, Türkiye pazarında hizmet veren markalar yurtdışı pazarında yaptıkları projeler ile de başvurabilecekler.

Restoran kategorisine sadece restoranların başvuruları kabul edilirken, Food Design kategorisinin alt kategorileri olan kitap, illüstrasyon ve fotoğraf kategorilerine bireysel başvuru da yapılabilecek. Ayrıca Gıdada İnovasyon kategorisinin alt kategorisi olan Big Data kategorisine araştırma şirketleri ve teknoloji firmalarının da başvurması teşvik ediliyor.

FOMA Ödülleri ile ilgili daha fazla bilgi için fomaodulleri.com adresini ziyaret edebilir veya Instagram adresini (@fomaodulleri) takip edebilirsiniz.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.