MediaCat

Koşuya çağıran reklam panosu

Gymbox eğlenceli yönünü 10 metrelik meydan okumayla sergiliyor.

Kendisini sıkıcı spor salonlarının panzehri olarak tanımlayan Londra merkezli spor salonu zinciri Gymbox, spora eğlence katma vaadini bir açıkhava meydan okumasıyla pekiştiriyor.

Bağımsız ajans Pablo imzalı aktivasyonda Arsenal’e ev sahipliği yapan Emirates Stadyumu yakınlarındaki reklam panoları 10 metrelik bir koşu parkuruna dönüşüyor. Başlangıç ve bitiş çizgisini işaret eden ilanlar, yoldan geçenleri eğlenmeye ve hareket etmeye çağırıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Gymbox (@gymboxofficial)’in paylaştığı bir gönderi

Kampanyanın temelinde YouGov tarafından yapılan ve İngilizlerin spor konusundaki özgüvenini ortaya koyan araştırma var. Ağustos tarihli araştırmaya göre İngilizlerin dörtte biri bugün antrenmana başlasa 2028 Olimpiyatlarına katılabileceğine inanıyor. Dahası yüzde 6’sı 100 metre koşusunda yarışabileceğine inanıyor.

Bir hafta sürecek olan aktivasyonda 10 metreyi en iyi dereceyle koşana 12 ay üyelik hediye edilecek.

Salonlarındaki rahat ve baskısız ortama dikkat çekerek kapılarının olimpiyat şampiyonluğunu hedefleyene de yalnızca mutlu olmak isteyene de açık olduğunu ifade eden Gymbox Marka ve Pazarlama Direktörü Rory McEntee, “Ayna için, mutluluk hormonlarınız için, gülmek için, en iyi sonuçlar için kendi tarzınızla antrenman yapın. Ve bunda gün akarken hızlı bir 10 metre koşusu da varsa, biz bunun için buradayız” diyor.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.