MediaCat

39. Grafik Tasarım Sergisi’ne başvurular başladı

Bu yıl ilk kez çevrimiçi gerçekleştirilecek sergiye son katılım tarihi 4 Eylül 2020.

39. Grafik Tasarım Sergisi’ne başvurular başladı

Grafik Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (GMK) tarafından 1981 yılından bu yana düzenlenen Grafik Tasarım Sergisi’ne başvurular başladı. Grafik Tasarım Ödülleri’nin yanı sıra pek çok özel ödülün de sahibine kavuşacağı etkinlik, başvuruları 4 Eylül 2020 tarihine kadar kabul edecek.

Bu yıl ilk kez çevrimiçi gerçekleşecek sergi kapsamında verilecek ödüllerin sahipleri Kasım 2020’de düzenlenecek çevrimiçi bir yayınla açıklanacak. Eylül 2019 itibarıyla üretilmiş işlerle yapılacak başvuruların kabul edildiği sergiye, bu yıl eklenen Yönlendirme Tasarımı kategorisi dahil olmak üzere toplam 24 kategoride başvuru yapmak mümkün.

Görsel kimlik tasarımı Önder Sakıp Dündar tarafından gerçekleştirilen sergi kapsamında, pandeminin ülkemizdeki seyrine göre, farklı şehirleri kapsayan gezici sergi ve etkinliklerin de gerçekleştirilmesi ihtimaller dahilinde.

GMK Ödülleri’nin yanı sıra Bikem Özsunay Vakfı Yılın Öğrenci Projesi Ödülü, Eczacıbaşı Yılın Genç Grafik Tasarımcısı Ödülü, Emin Barın Logotayp Ödülü, İhap Hulusi Afiş Ödülü, Sait Maden Tipografi Ödülü ve TÜYAP Kitap Kapağı Ödülü’nün de sahiplerine kavuşacağı 39. Grafik Tasarım Yarışması’nın bu yılki seçici kurulunda Başar Bellisan, Can Dağlı, Emrah Yücel, Esen Karol, Ozan Akkoyun, Ömer Durmaz ve Zeynep Orbay; Öğrenci Projeleri Seçici Kurulu’nda Handan Tepe, Selin Estroti ve Turgut Erentürk yer alıyor. GMK Özel Ödülleri Seçici Kurulu’ysa Ayşe Barın Arıbaş ve Cahit Çetinsu’dan oluşuyor.

GMK üyesi olma koşulu aranmaksızın tüm grafik tasarımcıların Eylül 2019 itibarıyla ürettikleri işleriyle 24 kategoride başvurabilecekleri sergi hakkında detaylı bilgi almak ve sergiye başvurmak için etkinliğin internet sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.