MediaCat

En başarılı kreatif direktör

Mart ayının en çok konuşulan, en etkili reklamlarından birisi oldu #ANCA BERABER. Filmin künyesinin kreatif direktör bölümünde Gözde Akpınar yazıyordu. Benim için 2017’nin en başarılı kreatif direktörü Gözde Akpınar.

En başarılı kreatif direktör

Mart ayı boyunca kadınlarla ilgili pek çok etkinliğe tanık olduk. Başarılı, alanlarında fark yaratmış, ilham veren kadınlarla tanıştık.

Sabancı Holding’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlediği Hayata Yön Verenler toplantısına katılan, Türkiye ve dünyadaki gururumuz kadınlarla bir araya geldik. Tuluğhan Tekelioğlu’nun Yapabilirsin belgeselinde hikâyelerine yer verdiği hayallerini gerçekleştiren dokuz kadının hikâyelerini kalbimizde hissettik.

Pek çok markanın kadınlar gününe özel yaptığı iletişim çalışmaları, özel filmler izledik. Beni en çok etkileyen, gündemi belirleyen, kısacası Mart 2017’ye damgasını vuran iz bırakan kadınlarımızın hikâyelerini en kısa haliyle sizler için derledim.

Kadınlara güç veren kadınlar

Gözde Akpınar

Kreatif Direktör, Betek Boya Yönetim Kurulu Başkanı, İstanbul

En başarılı kreatif direktörGözde Akpınar iş dünyasındaki sosyal, toplumsal sorunlara en duyarlı iş kadınımız. 2015’te vahşice katledilen Özgecan Aslan için televizyon ekranlarını kararttı. Geçtiğimiz yıl Aile Bakanlığı işbirliğiyle “kadın ustalar” projesine imza attı. Kendisi 2016’da Türkiye’nin Fark Yaratan 10 Kadını listemizin başında yer alıyordu. 2016 Brand Week’te Women to Watch ödülünü takdim ettik. Yılmaz Özdil, “Bazen milyonlarca erkek hiç bir işe yaramaz. Aynı zamanda yaratıcı bir kadın her şeyi değiştirir” diye yazdı Gözde Akpınar için. Toplumun en gergin olduğu, en çok kutuplaştığı dönemde cesur ve yaratıcı ve bir o kadar da basit ve anlaşılabilir bir filme imza attı. Üstelik bu film hiç de siyasete girmeden bir yaraya parmak basıyordu.

Mart ayının en çok konuşulan, en etkili reklamlarından birisi oldu #ANCABERABER. Filmin künyesinin kreatif direktör bölümünde Gözde Akpınar yazıyordu. Benim için 2017’nin en başarılı kreatif direktörü Gözde Akpınar.

Ajans: Kurtarılmış Bölge
Kreatif Direktör: Gözde Akpınar
Metin Yazarı: Aytunç Erkekoğlu
Art Direktör: Ercan İmer
Kurumsal İletişim: Selda Uzun
Yönetmen: Sinem Cezayirli
Yapım: Ya Da Film
Yapımcı: Suat Küçükaydın, Hakan Fıçıcı

Yıllardır yazıyorum. Reklam sektöründeki yaratıcıların toplumdaki önemli sosyal sorunlara odaklanmaları çok önemli. Bazı yaratıcı yönetmenlerimiz hiç olmazsa senede bir kez gerçek bir soruna çözüm üreten bir projeye imza atsa ne güzel olur.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.