Haberler Brand Finance marka araştırması sonuçlarını yayınladı Türk Telekom, Avea ve Turkcell dünyanın en değerli 500 telekom markası arasında kendilerine yer bulurken, araştırma Türkiyenin en değerli perakende markasının BİM olduğunu ortaya koydu.
Haberler Avea’dan Fenerbahçe sponsorluğuyla ilgili açıklama Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Takımı’nın ana sponsoru olan Avea’nın Üst Yöneticisi (CEO) Erkan Akdemir, futbolda şike iddialarına ilişkin olarak, ”Bizi küstürmesinler. Futbola, spora bu kadar destek verip de sonuçta bu tür şeylerin yaşanıyor olması bizi çok üzüyor” dedi.
Haberler Barilla Türkiye’ye yeni genel müdür Güneş Karababa’dan boşalan genel müdürlük koltuğuna oturacak isim belli oldu.
Global Cannes’da 7 kategorinin kısa listeleri açıklandı Festivalin ikinci gününde Y&R İstanbul kısa listede.
Felis Print & Publishing Felis kısa listesi açıklandı Felis 2022’de Print & Publishing Felis Bölümü’nün finalistleri açıklandı.
Brand Week Istanbul Yeniden yaratmanın tam zamanı MediaCat kasım sayısı tüm detaylarıyla 11. Brand Week Istanbul’u odağına alan kapağıyla raflarda.
Global Cannes Lions kısa listelerinde Türkiye’den bir iş Cannes Lions’ta Türkiye’den bir iş üç kategoride kısa listeye kaldı.