Trendyol.com için objektif karşısına geçen ünlü manken Tülin Şahin, sitenin 3.5 milyon üyesinin seçtiği kıyafetleri giydi. Bu ürünler 15 Haziran’da www.trendyol.com adresinde satışa sunuldu.
Trendyol.com, 1 yılı aşkın bir süredir milyonlarca üyesinin tercihlerini ve satınalma alışkanlıklarını gözleyerek yarattığı Milla markasının 2011 Yaz Koleksiyonunu tanıtan Tülin Şahin, bir gün boyunca 30’dan fazla kıyafetle objektiflere gülümsedi.
Trendyol.com, Tülin Şahin’in giyeceği parçaları “Millanı Seç” isimli bir uygulama ile Facebook üzerinden kendi üyelerine seçtirdi. Trendyol’un Facebook sayfası üzerinden 5 gün boyunca yürütülen interaktif uygulama büyük ilgi gördü. Oylamaya katılarak en fazla arkadaşını davet edenlere Trendyol.com’dan Alışveriş Çekleri hediye edildi.