Site icon MediaCat

Les Binet, adam&eveDDB’den ayrıldı

Reklam sektörünün önemli figürlerinden, yaratıcı etki gurusu olarak anılan Les Binet, adam&eveDDB’den ayrıldı. Binet, 2019’dan beri grubun etki başkanı olarak görev yapıyordu. Bu ayrılıkla birlikte kendisinin DDB ağı ile olan yaklaşık 40 yıllık ilişiği de kesilmiş oldu. Binet’in LinkedIn profiline göre aralık ayında gerçekleşen bu gelişme sektör yayınlarında yeni yeni yer bulmaya başlarken, Binet yaptığı bir paylaşımda bu ayrılığı “Eski haber” olarak niteledi.

Campaign’de yer alan habere göre, Binet’in 1987 yılında BMP’nin planlama departmanında başladığı macera, ajansın DDB’ye geçiş süreci ile devam etti ve Binet son olarak adam&eveDDB’nin parçası oldu.

Binet, daha önce Brand Week Istanbul sahnesinden katılımcılara seslenmiş; içgörülerini sahnenin yanı sıra MediaCat sayfalarında da paylaşmıştı.

Binet, kariyerine kurucusu olduğu Binet Consulting ile devam edecek.

Exit mobile version