Site icon MediaCat

Hulusi Derici: “200 bin kişi ölecek ama milyonlarca ruh hastası kalacak”

Eve kapandığımız Corona Günleri’miz devam ediyor. Gerek kurumlar gerekse bireyler olarak kendimizi yeniden keşfettiğimiz, yeni projelere odaklandığımız bir süreç yaşıyoruz.

Biz de Kapital Medya ekibi olarak pek çok yeni proje geliştirdik. Geliştirmeye de devam ediyoruz. Yeni dönem projelerimizden biri olan “Tirbuşon – Pelin Özkan ile Kafa Açıcı Sohbetler” serisine ve gündemi konuşmaya devam ediyoruz.

Bugün reklamcı, iletişimci kendi deyimiyle “etki yaratma sanatı ustası” Hulusi Derici ile konuşuyoruz. Hulusi, uzun yıllardır arkadaşım. Aykırı görüşleriyle tanınan, farklı bir ses. Herkesin aynı düşündüğü bir ortamda mutlaka aykırı bir ses çıkarmayı başarır -ki buna da ihtiyaç olduğuna yüzde 100 inanıyorum.

Benim bütün söyleşiden çıkardığım kıssadan hisse: Teknoloji değişir ama insan değişmez.

Zaman zaman güldüren, zaman zaman düşündüren, arada bir şarkı ile nefes aldıran bir söyleşi oldu.

Umarım beğenirsiniz.

Exit mobile version