Site icon MediaCat

Vodafone Türkiye’den Lüksemburg’a üç atama

Vodafone, Türkiye’den yurtdışı organizasyonuna yönetici atamalarına devam ediyor. Vodafone Türkiye’de görev yapmakta olan Hakan Akay, İdil Muşkara ve Özgür Çiçek, bundan böyle Lüksemburg’daki Vodafone Procurement Company’de görev yapacaklar.

2006 yılından beri Vodafone Türkiye Finans Bölümü’nde görev yapan Hakan Akay, Vodafone Procurement Company’de Finans Müdürü olarak görevini sürdürecek. Kariyerine Vodafone Türkiye’de başlayan ve çeşitli birimlerde görev aldıktan sonra 2007 yılında Satın Alma Müdürlüğü’ne getirilen Özgür Çiçek de Lüksemburg’da IT Altyapı Global Satın Alma Kategori Yöneticisi olarak çalışacak. 3 yıldır Vodafone Türkiye Marka ve Pazarlama Bölümü’nde görev yapan İdil Muşkara ise Lüksemburg’daki Vodafone Procurement Company’de Ajans ve Çizgi Üstü Prodüksiyondan sorumlu Global Kategori Müdürü olarak görev yapacak.

Vodafone Türkiye, farklı coğrafya ve pozisyonlarda sağladığı kariyer olanaklarıyla, çalışanlarına global ölçekte 27 ülkede faaliyet gösteren Vodafone bünyesinde görev yapma avantajını sunuyor.

Exit mobile version