Facebook, geçtiğimiz yılın Ekim ayında platformun Haber Kaynağı’nda paylaşılabilecek 3D içerikleri tanıtmış, söz konusu özellik ise Şubat ayında devreye alınmıştı.
Özelliğin kullanıma sunulmasının ardından da LEGO, Wayfair, Sony Mobile, Clash of Clans ve Jurrasic World gibi markalar, Facebook’ta 3D paylaşımlarda bulunmuştu.
Facebook’un sunduğu bu yeni özellik, Türkiye’de DenizBank tarafından kullanıldı. DenizBank, Facebook tarafından Şubat ayında kullanıma sunulan 3D paylaşım özelliğini kullanarak, geçtiğimiz günlerde Facebook sayfasında 3D bir paylaşımda bulundu.
En çok tercih edilen kredi kartı ürünlerini analiz eden marka, Facebook’taki FCBRAM imzalı 3D paylaşımında bu ürünleri öne çıkardı ve takipçilerine “Hayallerini gerçekleştir” mesajını verdi.
Türkiye’den markaların gözden kaçırdığımız 3D paylaşımlarını bize sosyal medya veya haber içi mesaj yoluyla ulaştırabilir, haberimizi geliştirip güncel tutmamıza yardımcı olabilirsiniz.

