Lider dondurma markası Algida, 2 Ekim 2007 tarihinde İstanbul Four Seasonsda yaptığı basın toplantısında Magnum Çikolata ile çikolata sektörüne girdiğini açıkladı. %100 benzersiz bir lezzet deneyimi sunan Magnum Çikolata, tüketicisine Asla Daha Azıyla Yetinme diye sesleniyor.
Endüstriyel dondurma sektörü lideri Algida, 2 Ekim 2007 tarihinde İstanbul Four Seasonsda düzenlediği basın toplantısında çikolata sektörüne girdiğini açıkladı. Algida Genel Müdürü Ahmet Coşar, Algida Pazarlama Direktörü Şükrü Dinçer ve Magnum Marka Müdürü Leyal Eskin Yılmazın ev sahipliği yaptığı toplantıda, Magnum Infinity, Magnum Essence ve Magnum Pralineden oluşan seriyle toplam 6 farklı çeşit Magnum Çikolatanın Ekim 2007den itibaren tüm Türkiyede satışa sunulacağı belirtildi.
Magnumun tutku yaratan çikolatasını %100 Magnum Çikolata iddiasıyla tüketiciye sunduklarını söyleyen Algida yetkilileri, ürünü İtalya, İspanya, Portekiz ve Avusturyadan sonra Türkiyede tüketici ile buluşturacaklarını açıkladılar. Toplantıda ayrıca, İtalyada üretilen ürünün dünyanın en seçkin yetişkin çikolatası olarak bilindiği ve keyif evreninin vazgeçilmez bir parçası olduğu dile getirildi.
Ürünün, her ısırıkta kimseyle paylaşılamayacak kadar eşsiz bir lezzet deneyimi sunduğunun altını çizen Algida Pazarlama Direktörü Şükrü Dinçer, Magnum Çikolata ile tüketicilerine Asla Daha Azıyla Yetinme çağrısında bulunduklarını söyledi. Dinçer şöyle devam etti: Tüm dünyada benzersiz dokusu ve ipeksi kıvamıyla tanınan ürünümüzün damaklarda bağımlılık yarattığına yurtdışındaki deneyimlerimizle de şahit olduk.
Magnum Çikolata ile Magnuma yakışan bir başarı ile çalışacaklarını belirten Algida Genel Müdürü Ahmet Coşar yeni bir kategoriye adım atmalarını şu sözlerle değerlendirdi: Tüketicilerimiz tarafından çok beğenilen Magnumun çikolatasını geçtiğimiz yıl İstanbul, İzmir ve Ankarada satışa sunmuştuk. Ürünün gördüğü yoğun talep bizleri, hem ürün portföyünü hem de satış ağını genişletmeye teşvik etti. Çikolata tutkunları Magnum Çikolatayı artık tüm Türkiyede bulabilecekler.
Magnum Çikolatanın tüm çeşitleriyle yalnızca damağa değil göze de hitap etiğini belirten Magnum Marka Müdürü Leyal Eskin Yılmaz, reklam filmi için büyük bir titizlikle çalıştıklarını söyledi. Yılmaz ayrıca, Magnum Çikolatanın da reklam filminde, bu yılın Magnum kadını olan Eva Longorianın rol aldığını belirtti.

