Apple, western esintili yeni reklam filminde iPhone kullanıcılarının kaybolan telefonlarını bulmalarının ne denli kolay olduğunu göstermeyi amaçlıyor.
Samanlıkta iPhone arayan bir kullanıcının telefonunu eliyle koymuş gibi bulduğu reklam filminde bunu mümkün kılanın iPhone’a kolaylıkla sinyal göndererek yerini tespit etmeyi kolaylaştıran Apple Watch olduğu görülüyor.
iPhone ve Apple Watch kombinasyonuyla akıllı telefon kullanıcılarının en büyük kabuslarından telefon kaybetme korkusunun üstesinden rahatlıkla gelinebileceğini gösteren film, “‘Relax, it’s iPhone” sloganıyla son buluyor.
Markanın geçtiğimiz günlerde yayınladığı iPhone 12 Plus’un gece modunu öne çıkaran reklam filminin de aynı sloganla son bulduğu hatırlandığında marka yeni sloganını bulmuş gibi görünüyor.

