Site icon MediaCat

Eksen İletişim’e 4 yeni müşteri

Kurumsal iletişim, medya ilişkileri ve stratejik içerik üretimi alanlarında danışmanlık hizmeti sunan Eksen İletişim, portföyünü dört yeni marka ile genişletti.

Eren Perakende’nin bünyesinde bulunan GANT, Nautica ve United4 markalarının stratejik iletişim danışmanlığı, pazarlama iletişimi, sponsorluk iletişimi, medya ilişkileri, proje yönetimi ve etkinlik iletişimi konularında hizmet verecek.

Yeni nesil misafir deneyimi için tasarlanmış platform olan HeyHotel’in iletişim çalışmaları da Eksen İletişim tarafından yürütülecek. Eksen İletişim, HeyHotel’e odaklı iletişim çalışmaları kapsamında; kurumsal iletişimden medya ilişkilerine, gündem yönetiminden içerik stratejilerine, paydaş iletişiminden yaratıcı proje yönetimine kadar birçok alanda kapsamlı hizmet verecek.

Exit mobile version