Site icon MediaCat

Bad Bunny ve Zara’dan yeni koleksiyon

Dünyaca ünlü Porto Rikolu sanatçı Bad Bunny, İspanyol moda markası Zara ile güçlerini birleştirerek “Benito Antonio” adlı yeni koleksiyonunu tanıttı. Sanatçının kişisel stilinden ilham alan 150 parçalık koleksiyon, Bad Bunny’nin uzun yıllardır birlikte çalıştığı kreatif direktörü Janthony Oliveras ile birlikte hazırlandı.

Koleksiyonda grafik baskılı tişörtler, canlı renklerde alt giyim parçaları, oversize temel ürünler, şapkalar ve farklı dokulara sahip tasarımlar yer alıyor.

Oliveras yaptığı açıklamada, “Amacım Benito’nun stilini bugünkü haliyle yansıtmaktı. Geçen yılın ya da gelecek yılın değil. Onunla bu kadar yakın çalışmak, her yeni parçayı tasarlarken onu gerçekten üzerinde hayal etmemi sağladı” dedi. Ayrıca bu işbirliğinin iki farklı dünyanın ortak bir dilde buluşması olduğunu ve Zara sayesinde bunun global ölçekte erişilebilir hale geldiğini vurguladı.

Koleksiyonun görsel kimliği ise Bad Bunny ve yaratıcı ajans M/M Paris işbirliğiyle geliştirildi. Tasarımlarda Porto Riko’daki elektrik direkleri, sokak altyapıları ve el yapımı dokular gibi gündelik yaşam unsurlarından ilham alındı. Kampanya çekimleri sanatçının uzun süredir birlikte çalıştığı yönetmen ve fotoğrafçı STILLZ tarafından Porto Riko’da gerçekleştirildi.

Super Bowl’da da Zara giymişti

Bad Bunny, Zara işbirliğinin sinyallerini ilk olarak Şubat ayında California’daki Super Bowl LX devre arası gösterisinde giydiği tamamen beyaz özel tasarım kıyafetle vermişti. Sanatçı daha sonra 2026 MET Gala’da Zara ile birlikte tasarladığı siyah smokinle de dikkat çekmişti.

Exit mobile version