Site icon MediaCat

Bad Bunny fotoğrafları Apple’ın yeni kampanyasında

Apple, son yılların en büyük reklam kampanyalarından biri olan “Shot on iPhone” (iPhone ile Çekildi) serisini, müzik dünyasının şu sıralar en çok konuşulan isimlerinden Bad Bunny’nin Super Bowl performansı ile bir üst seviyeye taşıdı. Teknoloji devi, bu işbirliğiyle sadece bir konser kaydı sunmakla kalmayıp aynı zamanda iPhone’un profesyonel video yeteneklerini tüm dünyaya göstermiş oldu.

Porto Rikolu şarkıcının 8 Şubat’taki performansından günler sonra Apple, uzun süredir devam eden “iPhone ile Çekildi” kampanyasının yeni bölümünü “Dünyanın Dans Ettiği Gün” başlığı ile yayınladı. Apple’ın kendi ekibi tarafından hazırlanan filmde iPhone 17 Pro kullanan 23 fotoğrafçı ve kameramanın görüntüleri yer alıyor.

Bad Bunny’nin “DtMF -DeBÍ TiRAR MáS FOToS-” (Daha Çok Fotoğraf Çekmeliydim) şarkısı eşliğinde hazırlanan reklamda, Porto Riko, San Francisco, Meksika, São Paulo, Madrid, Seul ve Tokyo dahil olmak üzere 11 zaman dilimindeki 15 farklı lokasyonda hayranlarla yaşanan samimi anlar sergileniyor.

Apple ve TBWA\Media Arts Lab tarafından yürütülen “Shot on iPhone” kampanyası geçen yıl 10’uncu yıl dönümünü kutlamıştı. Kampanya Cannes Lions’ta Yaratıcı Etkinlik Büyük Ödülü’nü kazanmıştı.

Exit mobile version