Ülker kadrosu atamalarla güçlendi

Ülker kadrosu, Ocak 2007 tarihi itibariyle yeni atamalarla güçlendi. Melih Özuyar Ülker İnsan Kaynakları Müdürü olurken Bülent Atabay, Polinas

Ülker kadrosu atamalarla güçlendi

Ülker kadrosu, Ocak 2007 tarihi itibariyle yeni atamalarla güçlendi. Melih Özuyar Ülker İnsan Kaynakları Müdürü olurken Bülent Atabay, Polinas Genel Müdürü olarak göreve getirildi.

Ülker’in yeni İnsan kaynakları Müdürü Melih Özuyar, Ülker grubuna katılmadan önce HP’nin Orta Doğu bölgesinden sorumlu İnsan Kaynakları Direktörü olarak Dubai‘de görev yapıyordu. Gazi Üniversitesi mezunu Özuyar, iş yaşamına 1984 yılında bankacılık kariyeri ile başladı. Özuyar, 1988-1996 yılları arasında Shell’in yurt içi ve yurt dışı operasyonlarında Satınalma, Lojistik ve Tedarikten sorumlu yöneticisi olarak çalıştı. 1996 yılında insan kaynakları alanında çalışmaya başlayan Özuyar, Lafarge Türkiye‘nin Orta Anadolu operasyonlarından sorumlu İnsan Kaynakları ve İdari İşler Koordinatörü olarak görev yaptı. 2000-2003 yılları arasında Netaş Nortel‘in İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalıştı.

Ülker Ambalaj Grubu şirketlerinden Polinas’ın Genel Müdürü olarak atanan Bülent Atabay, Boğaziçi Üniversitesi’nde Kimya Mühendisliği ihtisası yaptı. Çalışma hayatına Marshall Boya’da başlayan Atabay, sırasıyla Tekfen Holding ve Yaşar grubu’nda uzun yıllar çalıştı. Atabay, 2001 yılında uluslararası kimya gruplarından Akzo Nobel’in Doğu Avrupa Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdürlüğü’ne getirildi ve 2003 – 2004 yılları arasında ÇBS Grubu’nda CEO olarak çalıştı. 2004 yılında gruptan ayrılarak uluslararası şirketlere danışmanlık yaptı.

İlgili İçerikler

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.