Türkiye bu yıl Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali’nden 8 Aslan’la döndü.
TBWA\ISTANBUL, Radikal için hazırladığı kampanya ile PR kategorisinde 2009’dan bu yana Türkiye’ye ilk Altın Aslanı getirirken, Havas Worldwide ise Açık Radyo için hazırladığı “Music of the People” ile Outdoor kategorisinde Altın Aslan sahibi oldu. Geçen yıl 5 Aslan’la yetinen Türk ajanslar, bu yıl toplamda 2 Altın, 3 gümüş ve 3 bronz ile festivali tamamlamış oldu.
TBWA\ISTANBUL‘un Radikal için hazırladığı “Silinen Haberler” kampanyası PR kategorisinde iki Altın Aslan, medya kategorisinde ise bir gümüş ve bir bronz aslan kazandı.
Görselin üzerine tıklayarak yüksek çözünürlüklü versiyonuna ulaşabilirsiniz.
Havas Worldwide İstanbul, Açık Radyo için hazırladığı “Music of The People” işiyle Outdoor kategorisinde hem Gümüş hem de Bronz Aslan sahibi oldu.
Görselin üzerine tıklayarak yüksek çözünürlüklü versiyonuna ulaşabilirsiniz.
Kanukte Flower & Event için hazırladığı ilanlarla TBWA\ISTANBUL, Basın kategorisinde Gümüş Aslan ile eve döndü.
Görsellerin üzerine tıklayarak yüksek çözünürlüklü versiyonlarına ulaşabilirsiniz.
Lowe İstanbul, Omo için hazırladığı ilanlarla Basın kategorisinde Bronz Aslan sahibi oldu.
Görsellerin üzerine tıklayarak yüksek çözünürlüklü versiyonlarına ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.