Mehmet Koyuncuoğlu, SMG Türkiye’ye bağlı Starcom’u yönetecek.
Mehmet Koyuncuoğlu bugün itibari ile Starcom Mediavest Group’a (SMG), Starcom’dan sorumlu genel müdür olarak katıldı. Koyuncuoğlu, Grubun Starcom operasyonunu yönetecek ve Starcom ve Mediavest’in üst yönetiminden sorumlu SMG Türkye CEO’su İnanç Dedebaş’a rapor verecek.
Mehmet Koyuncuoğlu bu yeni pozisyonunda, SMG müşterileri için, bugünün hızla değişen medya ortamında, birey seviyesini hedefleyebilen medya, içerik ve teknolojinin güçlü birlikteliğinden faydalanarak, rekabetçi avantajlar yaratacak ve Starcom Türkiye’nin büyümesinden sorumlu olacak. Starcom’un büyümesini ve müşterilerine entegre hizmetler sunacak şekilde gelişimini hızlandırmanın yanısıra; aralarında Procter & Gamble, Samsung, Mondelez, Borusan Holding, Odeabank, Banvit, Doğtaş, Kelebek, Kütahya Porselen ve Metro’nun da bulunduğu tüm Starcom müşterilerinin en üst düzeyde yönetiminden sorumlu olacak.
Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu olan ve kariyerine Nestle’de proje yöneticisi olarak başlayan Mehmet Koyuncuoğlu, medya ve ajans hizmetleri kariyerine Procter & Gamble’da başladı. Sonrasında, Coca-Cola’nın Güney Avrasya bölgesinde 10 ülkeden sorumlu medya müdürü olarak başladığı Coca-Cola kariyerine, 2012-2013 yıllarında Türkiye bölgesi medya müdürü, 2014-2015 yıllarında Türkiye Kafkasya ve Orta Asya iletişim planlama sponsorluklar ve medya grup müdürü olarak devam eden Koyuncuoğlu, bölgesel ve küresel projelerde sorumluklar aldı ve şu anda küresel bir platform haline dönüşen Coke Studio projesinin gelişimine önemli katkılarda bulundu. Türkiye’deki son 3,5 senesinde iletişim alanında birçok yenilikçi ve ödül alan projede önemli roller oynayan Koyuncuoğlu aynı zamanda Coca-Cola’nın medya planlamadan iletişim planlama geçiş sürecini Türkiye bölgesi için hayata geçirdi.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.