MediaCat

Portekiz’in en nadir aslanı

Son 4 yıldır Cannes Lions’tan Portekiz’e verilen tek Aslan’ın sahibi Havas Lizbon, ödülü hayvanat bahçesine emanet etti.

Portekiz’in en nadir aslanı

Lizbon Serebral Palsi Derneği (APCL) için hazırladığı Filled by Palsy kampanyasıyla geçen yıl Cannes Lions‘ta Creative Strategy kategorisinde Gümüş Aslan’ın sahibi olan Havas Lizbon, Portekiz’in Cannes’dan son dört yılda kazandığı tek Aslan’ı hayvanat bahçesinde sergiliyor.

Ödülün sergilenmesinin gerekçesi Portekizli genç kreatiflere, pazarlama profesyonellerine, öğrencilere ve ajanslara ülkeye daha fazla Aslan getirebilmeleri için ilham vermek.

Portekiz’in bu nadide Aslan’ı, Cannes Lions’ın başlamasından bir gün öncesine yani 19 Haziran tarihine kadar Lizbon hayvanat bahçesinde yer alacak.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.