Ş. Aykan Sözüçetin, 14 yıldır hizmet verdiği Penguen Gıda A.Ş. nin Genel Müdürlüğüne getirildi.
Ş. Aykan Sözüçetin, 14 yıldır hizmet verdiği Penguen Gıda A.Ş. nin Genel Müdürlüğüne getirildi.
Penguen Gıdada çalışmaya başladığı ilk günden bu yana, yurtdışı satışlar biriminde görev yapan, son olarak Yurtdışı Satışlardan Sorumlu Yürütme Kurulu Üyeliği görevini yapmış olan Ş. Aykan Sözüçetin, çeşitli dönemlerde şirketin Yeniden Yapılanma ve Stratejik Planlama konularında da etkin roller üstlenmiş olup, halen Penguen Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi.
Camda konserve üretimi, Yöresel hazır yemek seçenekleri sunumu, BRC-A Kalite En Üst Düzey Üretim Sertifikası gibi birçok konuda ilklere ve başarılara imza atan Penguen Gıda A.Ş., kendi markasıyla Türkiye pazarında 10 yıldır faaliyet gösteriyor.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.