MediaCat

OMD Global CEO’luğuna yeni atama

Bundan yaklaşık 1,5 sene önce OMD Global CEO’luğundan Univision Communications CEO’luğuna geçen…

OMD Global CEO’luğuna yeni atama

Mainardo de Nardis, OMD (Omnicom Media Group ) Global CEO’luğuna getirildi. Böylece bundan yaklaşık 1,5 sene önce OMD Global CEO’luğundan Univision Communications CEO’luğuna geçen Joe Uva’nın yeri doldurulmuş olacak.

De Nardis, Mayıs başında Aegis Medya CEO’luğundan istifa etmişti. De Nardis, OMD’deki yeni görevine ise 2009 yılının ilk çeyreğinde başlayacak. 47 yaşında olan De Nardis yeni görevinde, New York’ta kalacak ve OMD Başkanı Daryl Simm’e raporlama yapacak.

De Nardis iş hayatında 20 yıldan fazladır edindiği birikimi ile yeni görevine başlayacak. De Nardis, CIA Medya şirketinin önceki CEO’larından. CIA, Media Edge ile birleşmesinden sonra MEC ismi ile tek bir global medya şirketi olarak hizmet verdi. De Nardis daha çok Londra’da yaşamış ve Aegis Medya’nın baş yöneticisi olarak çalışmıştı. Aegis Medya’nın uluslararası büyümesini sağlamıştı.

Kaynak:brandrepuclic

İlgili İçerikler

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.