MediaCat

Ölmeden değil ihtiyarlamadan önce yapmanız gereken şeyler

Güney Afrikalı turizm şirketi gençlere geç kalmayın diyor.

Ölmeden değil ihtiyarlamadan önce yapmanız gereken şeyler

Gençken niyetlendiğimiz ama hayatın günlük akışı içerisinde yeri olmayan pek çok şeyi gözden çıkarmaya kıyamaz, rafa kaldırırız. En kesin ifadesini “ölmeden önce yapılacaklar” etiketli fantezi paketlerinde bulan bu durumla ilgili esas sorun, belki de hiç gerçekleşmeyecek bir ihtimaller bütünü ile teselli bulmamız değildir. Esas sorun isteklerimizi ve arzularımızı kristalize etmemizdir. Bugün keyif aldığımız şeylerden 50 yıl sonra da keyif alabilecek miyiz?

Öğrencilere ve gençlere yönelik uluslararası seyahat paketleri ve indirimli biletler sunan Güney Afrika menşeli turizm şirketi Student Flights için TBWA Güney Afrika tarafından hazırlanan reklam kampanyası da bu soruyu soruyor. Kendi hedef kitlesini oluşturan genç bireylerin girişken yönüne hitap eden kampanya gençlere ileride eğlenceli olmaktan çıkacak şeyleri ertelememeleri gerektiği mesajını veriyor.

Hazırlanan filmlerden birinde yaşlı bir adamı Tayland‘daki bir striptiz kulübünde oradaki kendi varlığını yadırgarken izliyoruz. Diğerinde ise yaşlı bir kadın Amsterdam‘daki bir kahve dükkanında yediği mantarlı kekin etkisiyle anlamsız bir durgunluk yaşarken görülüyor.

Künye:

Reklamveren: Student Flights
Reklam Ajansı: TBWA Güney Afrika
Kreatif Direktörler: Shane Forbes ve Vincent Osmond
Prodüksiyon Şirketi: Bouffant
Yönetmen: Dean Blumberg

Kaynak: Advertolog

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.