Oliver Stone’dan savaş karşıtı reklam

Oliver Stone'un, ABD'de Başkan George Bush yönetiminin Irak'taki askeri stratejisini sorgulayan

27.04.2007 - 10:56 | MediaCat

Oliver Stone’un, ABD’de Başkan George Bush yönetiminin Irak’taki askeri stratejisini sorgulayan bir televizyon reklamını yöneteceği bildirildi.

Aktivist gruplar “MoveOn.org” ve “VoteVets.org” tarafından reklam için seçilen Oscar ödüllü Stone, savaş aleyhtarı Amerikalı askerler ve ailelerinin konuşma videolarından elde edilecek görüntüleri 30 saniyelik bir reklam filmi haline getirecek.

Kendisi de Vietnam savaşına katılmış olan Stone konuyla ilgili yaptığı açıklamada, askerlerin sesini Amerikan halkına duyurmak için bu projede yer almak istediğini söyledi.

Stone, “Washington’daki liderlerimiz askerlerimizi desteklediklerini söylüyorlar ancak onların politikalarından en çok etkilenenler askerlerimiz” şeklinde konuştu.

Giriş

Parolanı mı unuttun?

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.