IAB Türkiye tarafından Türkiyede ilk defa bu yıl düzenlenen Mixx Awards Türkiye yarışmasına katılım 30 Eylül...
22.09.2010 - 00:00 | MediaCat
IAB Türkiye tarafından Türkiye’de ilk defa bu yıl düzenlenen Mixx Awards Türkiye yarışmasına katılım 30 Eylül’de sona eriyor.
IAB tarafından gerçekleştirilen uluslararası bir yarışma olan Mixx (Marketing and Interactive Excellence) Awards interaktif reklamcılığı geliştiren ekipleri ve markaları ödüllendirmekte.
Uluslararası bir yapının Türkiye uzantısı olarak bu yıl ilk kez düzenlenen Mixx’de, yenilikçi yöntemler ve fikirler geliştirebilen, online ve offline medyayı başarıyla entegre edebilen, reklam yatırımının karşılığını açıkça ortaya koyabilen yaratıcı kampanyalar ödül alacak.
IAB Türkiye Başkanı Levent Erden Mixx Awards Türkiye yarışmasının Türkiye’de ilk defa gerçekleştirildiğini belirtirken yarışmanın daha önce dünyanın farklı ülkelerinde düzenlenen Mixx Awards yarışmalarının tecrübelerini beraberinde taşıdığının altını çizdi. Düzenlenecek olan yarışmanın hedefinin yaratıcılığın ödüllendirilmesinin dışında iş fikirlerinin de aynı ölçüde değerlendirilmesi olduğuna dikkat çeken Erden düzenleyecekleri yarışmayla projelerin etkinliğininde ödüllendirileceğine özellikle vurgu yapıyor.
Yarışmaya yaratıcı ajanslar ve reklamverenler ile beraber başvuruda bulunmak zorunda. Tüm kategorilere birden fazla kampanya ile başvuru da bulunulabileceği gibi, aynı kampanya ile birden fazla kategoriye başvuru yapmak mümkün. Kazananların Mixx Europe’da da yer alma imkanı bulacağı yarışmada kazanan kampanya raporları sitede yayınlanacak, çeşitli eğitim ortamlarında yaratıcılarının katılımıyla kullanılacak.