Markanın son reklam filminde Kaya’ya bir uzaylı eşlik ediyor.
Gemisi bozulunca dünyadaki ziyaretini uzatmak zorunda kalan bir uzaylı, gezegendeki günlerini Binnur Kaya’nın ev sahipliğinde Türkiye’nin örf ve ananelerine uygun biçimde geçirmektedir. Bir yandan uzaylının rahat etmesi için çabalarken diğer yandan bu zoraki misafirliğin tez elden bitmesi için çırpınan Binnur Kaya ve ailesiyse uzaylının bozulan gemisini çoktan sanayiye tamire vermiştir bile. Velhasıl gemi tamir edilir ancak ziyaret sonlanmaz. Uzaylı, McDonald’s’ın yeni kampanyasından haberdar olmuştur bir kere.
Reklam yüzü İdo’nun yer aldığı son kampanyasının ardından McDonald’s bu kez yola Binnur Kaya’yla devam ediyor. Kaya’ya iki çocuğu ve bir uzaylıyının eşlik ettiği TBWA\ISTANBUL imzalı ilk reklam filminin yönetmen koltuğundaysa Tolga Karaçelik oturuyor.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.