MediaCat

Marka Okulu’na Güz Dönemi başvuruları başladı

Güz Erken Kabul Paneli 4 Haziran’da gerçekleştirilecek.

Marka Okulu’na Güz Dönemi başvuruları başladı

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve MediaCat ortaklığı ile yürütülen Marka Okulu Yüksek Lisans Programı’na 2014-2015 Güz Dönemi’nde başlamak isteyen öğrenci adayları Marka Okulu web sitesinden online başvuru formunu doldurarak 4 Haziran’da gerçekleştirelecek olan Güz Erken Kabul Paneli’ne katılma hakkı elde edebilecekler.

Güz Dönemi’nde yeni öğrenci adaylarına kapılarını açacak olan marka evrenini bütüncül olarak ele alan bir akademik ve profesyonel gelişim ortamı sunan Marka Okulu’na başvurularda erken kayıt indirimi 21 Haziran tarihine kadar devam edecek ve 4 Haziran’da gerçekleştirilecek olan kabul paneline katılan öğrenci adayları bu imkandan yararlanabilecekler.

Programın dersleri arasında Stratejik Marka Yönetimi, Tüketici Psikolojisi ve Davranışları, Medya Planlama ve Yönetimi, Yaratıcı Kampanya Yönetimi, Yaratıcı Strateji, Uygulamalı Pazarlama Araştırmaları, Nöropazarlama, Girişimcilik, Kullanıcı Deneyimi Tasarımı, CMO Seminerleri, Netnografi ve Pazarlamada Dijital Rönesans dersleri yer almaktadır. Programın bünyesinde açılan bu dersler haricinde, Marka Okulu öğrencileri Bilgi’nin farklı yüksek lisans programları tarafından sunulan zengin bir seçmeli ders listesinden ders alma imkanına sahiptir. Ayrıca 2013-2014 öğretim yılı boyunca Al Ries, Robert Kozinets gibi dünyaca ünlü isimlerin seminer verdiği Marka Okulu’nda öğrenciler bahar döneminde Jeff Jarvis, güz döneminde ise David Aaker’in seminerlerine katılacaklar.

Marka Okulu Başkanı, İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kaan Varnalı Digital Age Mayıs sayısında yayınlanan röportajında kurulduğu ilk günden itibaren yoğun ilgi ile karşılanan Marka Okulu’nun mülakatları hakkında “Başvuran adaylarla sohbet havasında bir mülakat gerçekleştiriyoruz. Öncelikle tercihleri konusunda ne kadar emin olduklarını anlamaya ve Marka Okulu’nun onlar için doğru adres olup olmadığını anlamaya çalışıyoruz. Yüksek lisans kararı önemli bir karardır, adaylarımızın bu kararı aceleye getirmelerini istemiyor, onları yönlendirmeye çalışıyoruz. Programın aday için doğru program olduğuna karar verdikten sonra adayın program için doğru aday olup olmadığını değerlendirmeye çalışıyoruz. Bizim adaylarımızda aradığımız birinci özellik açık fikirliliktir. Yeniliklere açık, iç motivasyonu yüksek, evrensel insanî değerlere duyarlı, öğrenmeye açık ve iddialarını mantıksal çelişkiler içermeden savunabilen adayları tespit etmeye çalışıyoruz. Biz programı öğrencilerin birbirleri, akademisyenler ve sektör profesyonelleri ile etkileşim halinde gelişim gösterdikleri çok sesli ve katılımcı bir platform olarak tasarladık. Öğrenci grubumuzun da bu yapıya uyum sağlayabilecek ve değer katabilecek kişilerden olmasını sağlamaya çalışıyoruz.” diyor.

Digital Age Mayıs sayısında yayınlanan Marka Okulu Başkanı, İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kaan Varnalı, ThinkNeuro Kurucu Ortağı Dr. Yener Girişken ve Zeynep Başaran röportajının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerikler

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.