Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek pop şarkıcısı Kenan Doğulu, Turkcell ile anlaştı.
Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek pop şarkıcısı Kenan Doğulu, Turkcell ile anlaştı.
Sanatçı, Turkcell için gerçekleştirilecek 20’yi aşkın konserde yer alacak. Konserler, gençtrkcll fest üniversite etkinlikleri, gnçtrkcell 40°C derece sahil partileri, Bodrum’da yıldızlı Turkcell geceleri ve Kardelenler yararına yapılacak konserleri kapsayacak.
Tüm geliri Kardelenlerin eğitiminde kullanılacak Kardelenler etkinliklerinde yer alacak olan Doğulu’nun Eurovision’da giyeceği kostüm yine Kardelenler yararına yapılacak bir açık artırmada satılacak. Bunun yanı sıra Doğulu, Turkcell’in reklam filmlerinde oynayacak ve bir single çalışması gerçekleştirecek. Turkcellin reklam kampanyasının ‘canı sıkılan adam’ sarkısını seslendirecek olan Kenan Doğulu’nun, anlaşma için üç milyon dolar aldığı ileri sürülüyor.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.